LESZ
Lelki Egészség Világnapi szakmai konferencia
2023. október 13-14.
Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
LESZ 2023
AKKREDITÁCIÓ

Az akkreditáció információi a szociális portál alapján:
szerezhető továbbképzési pontérték: 8
engedélyszáma: K-05-016/2023
a továbbképzési program fajtája: választható továbbképzés

Képzéssel kapcsolatos információk: Végeken Egészséglélektani Alapítvány
e-mail: szekely7@gmail.com

JELENTKEZÉS

Az elő-regisztráció a konferencia hivatalos online adatbázisában lehetséges. Kérjük, jelentkezzen mielőbb, hogy aktuális híreinkről tájékoztatni tudjuk Önt is! Kérjük, hogy az alábbi online regisztrációs rendszerünket szíveskedjenek használni a jelentkezési lapok kitöltésére.

Részvételi díj: bruttó 38,000 Ft/ fő

A részvételi díj magában foglalja:

  • a konferencián való részvételt,
  • a konferencia anyagot,
  • az október 13-i zenés-táncos mulatságot (péntek) /Marina hotel lobby/,
  • az október 14-i ebédet (szombat),
  • a kávészüneteket,
  • az október 14-i (szombat) Republic koncertet /Konferencia Központ/,
  • az ÁFA-t.

A fizetés menete

A konferenciára történő regisztráció után Ön legenerálhatja díjbekérő proforma számláját, melynek fizetése átutalással történik. Az összeg beérkezése után végszámlát állítunk ki.

Diamond Congress Kft.
Raiffeisen Bank Zrt.
Cím: H-1015 Budapest, Széna tér 1/a
12010154-00175156-00100004

A regisztráció csak előzetes fizetéssel érvényes.
Ezen tétel fizetéséről írásos visszaigazolást és számlát küldünk.

Részvételi feltételek

A konferencián részt venni előzetes online regisztrációval lehetséges. Az online regisztráció alkalmával a résztvevők elfogadják az ezen a weboldalon meghirdetett jelentkezési és lemondási feltételeket, ezáltal írásos szerződés jön létre. A megrendelt és kifizetett szolgáltatásokról a Diamond Congress Kft. számlát állít ki. A regisztráció alkalmával kérjük, a számlázási adatokat pontosan megadni. A hatályos rendelkezések értelmében a számlának a vevő adószámát kötelező tartalmaznia, kérjük ennek megfelelően kiállítani a számlázási címet. Hivatalos számlát annak az intézetnek a nevére tudjuk kiállítani ahonnan a pénz beérkezett. Magánszemélytől érkező befizetés esetén a magánszemély nevére és címére kell a számlát kiállítani. Amennyiben megrendelésszámot, PO számot, projektszámot vagy egyéb, a számlára egyedileg jellemző azonosítószámot kell feltüntetni a számlán, a szervezőknek ezt haladéktalanul jelezzék, mert számlakiállítás után a bizonylatokat módosítani nem áll módunkban.

A részvételi díjban szereplő étkezési költség illetve kulturális vagy társasági program (kávészünet, ebéd) minden esetben közvetített szolgáltatásként külön feltüntetésre kerül a számlán. Az SZJA tv 70§ (1) bekezdés alapján ez egyes meghatározott juttatásnak minősül a kifizetőnél, mely alapján ő köteles megfizetni az étkezést terhelő adókat (magánszemélyként történő befizetés esetén ez ez ez nem releváns). Ebben az esetben a kifizető a szolgáltatást igénybe vevő cég/intézet. Ettől eltérni a törvényi szabályozás alapján nem lehet. Kérjük a pályázati pénzkeretekből részvételi díjat fizetőket, hogy előzetesen tájékozódjanak a pályázati kiírások feltételeiről, mert az étkezési költségek információja a számlán kötelező számlaelem ebben az esetben is.

Lemondási feltételek

A részvétel lemondását kizárólag e-mailen, tehát írásos formában tudjuk elfogadni.

A részvétel lemondása 2023. szeptember 11-ig lehetséges, 85%-os díjvisszatérítés mellett. 2023. szeptember 11. után a lemondást 100 %-os kötbér terheli. A megrendelt nem-, vagy későn lemondott, és nem igénybe vett szolgáltatások kiszámlázásra kerülnek, mivel a szolgáltatásokat a szervezőknek meg kell rendelniük.

Konferenciánk
védnöke
Hornung Ágnes
családokért felelős államtitkár
Hornung Ágnes
családokért felelős államtitkár
Konferenciánk
fővédnöke
Csák János
kultúráért és innovációért felelős miniszter
Csák János
kultúráért és innovációért felelős miniszter
Konferenciánk
támogatója
Dr. Bóka István
Balatonfüred polgármestere
Dr. Bóka István
Balatonfüred polgármestere

HELYSZÍN